Fotografie záznamu může upravovat kdokoli, kdo se může přihlásit do webového rozhraní Venzeo™.
Vestavěný editor fotografií použijte před sdílením záznamu mimo vaši organizaci, například pro skrytí obličeje nebo registrační značky. Původní fotografie zůstane zachována.
Úprava fotografie
- V seznamu záznamů nebo v galerii klikněte na fotografii záznamu. Fotografie se otevře na celou obrazovku.
- Klikněte na Upravit fotografii. Fotografie se otevře v editoru.
- Upravte fotografii pomocí nástrojů editoru, například ořezat nebo kreslit.
- Klikněte na Uložit. Editor se zavře a v záznamu se zobrazí upravená fotografie.
Automatická cenzura obličejů, textu a registračních značek
- V seznamu záznamů nebo v galerii klikněte na fotografii záznamu. Fotografie se otevře na celou obrazovku.
- Klikněte na Cenzurovat fotografii (obličeje, text, SPZ). Fotografie se otevře v editoru s již zacenzurovanými obličeji, textem a registračními značkami.
- Zkontrolujte výsledek a pomocí nástrojů editoru zakryjte vše, co je stále viditelné.
- Klikněte na Uložit. Editor se zavře a v záznamu se zobrazí cenzurovaná fotografie.
Přepínání mezi původní a upravenou fotografií
V záznamu se zobrazuje upravená fotografie a odkazy sdílené mimo vaši organizaci zobrazují pouze upravenou fotografii. Uživatelé z vaší organizace mohou původní fotografii stále vidět:
- Otevřete fotografii a klikněte na Zobrazit originál.
- Kliknutím na Zobrazit upravené přepnete zobrazení zpět.
Tip: Než budete záznam sdílet mimo vaši organizaci, otevřete jeho fotografie a zkontrolujte, zda není vidět nic citlivého. Podívejte se na Sdílení jednoho záznamu e-mailem.